Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Ο “αγώνας” ξεκίνησε

Εντείνεται μέρα με τη μέρα η πολιτική αντιπαράθεση καθώς έχει ανοίξει ο δρόμος προς τις κάλπες, αφού -όπως προκύπτει και από την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού- «κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα».

Ο… αγώνας στον πολιτικό στίβο αναμφισβήτητα θα είναι δύσκολος, με τους πολίτες να καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ των πολιτικών κομμάτων που κατά τη γνώμη τους θα είναι σε θέση να “περιφρουρούν” τα συμφέροντα της κοινωνίας και να επιλύουν κατά το καλύτερο δυνατό τα προβλήματά της.
Μία πρώτη αρχή -δείγμα του αγώνα- που θα ακολουθήσει καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, ήταν η συζήτηση προ ημερών στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Και η “διαμάχη” που διεξήχθη γύρω από το σοβαρό θέμα των υποκλοπών, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως… προθέρμανση.
Δεδομένα για τις… συγκρίσεις, σαφώς, έχουν διαμορφωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, που “σημαδεύτηκαν” από ένα σωρό κρίσεις.

Ζητούμενο είναι πώς θα αξιολογηθούν από τους πολίτες – ψηφοφόρους τα δεδομένα αυτά.
Πώς θα αξιολογηθούν οι “πρωταγωνιστές” και τι, τελικά, θα πράξουν οι “απογοητευμένοι” και οι αναποφάσιστοι. Το Πάσχα, δεν είναι μακριά!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα