Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Ντουμπάι

Αν θεωρείται τον ήλιο, το σέρφινγκ και την άμμο διασκέδαση, υπάρχουν πολλές εμπειρίες να βιώσετε στις παραλίες του Ντουμπάι. Η θάλασσα είναι κρυστάλλινη και ζεστή. Η άμμος είναι μαλακή και κάθε παραλιακή περιοχή έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα.

Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν πολλά πράγματα να κάνουν: είτε πρόκειται για ιππασία, είτε πρόκειται για ένα παιχνίδι να χτίσουν κάστρα στην άμμο ή να κάνουν μια βουτιά στα ήρεμα νερά στη διάρκεια ενός χαλαρού απογεύματος.

Tο «La Mer» είναι ο πιο καινούριος παραλιακός ορμίσκος στην ακτογραμμή του Ντουμπάι. Από νεροτσουλήθρες μέχρι θαλάσσια σπορ, παιδικές χαρές, βόλτες στην παραλία ή απλά χαλάρωση στην παραλία, το «La Mer» προσφέρει κάτι για όλη την οικογένεια.

 

Το Ντουμπάι συμμετέχει με υπερηφάνεια στο διεθνές πρόγραμμα Μπλε Σημαίας από το 2010. Στις παραλίες κατά μήκος της ακτής του Ντουμπάι κυματίζουν οι σημαίες, οι οποίες είναι ένα διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο και οι οποίες συμβολίζουν ότι μια παραλία έχει καθαρό, ασφαλές νερό για να κολυμπήσει κανείς.

Η παραλία Μαύρο Παλάτι, είναι επίσης γνωστή ως Μυστική Παραλία. Βρίσκεται ανάμεσα στο Μπουρζ Αλ Αράμπ και στο Παλμ Τζουμέιρα και είναι ένα κρυμμένο στολίδι για όσους θέλουν να αποφύγουν τα πλήθη και να ανακαλύψουν μια μυστική αξία. Αυτή η τέλεια τοποθεσία είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε με τα παιδιά.

Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ κατευθύνονται στην παραλία «Umm Suqeim» που αποκαλείται επίσης Παραλία του Ηλιοβασιλέματος. Εδώ, μπορεί να δοκιμάσει κανείς ισορροπία πάνω σε σανίδα και αν υπάρχουν κύματα, μπορεί να νοικιάσει μια σανίδα του σερφ.

Το ήπιο κλίμα του Ντουμπάι σημαίνει ότι μπορεί να πάει κανείς στην παραλία τις περισσότερες ημέρες του χρόνου. Οι μηνιαίες θερμοκρασίες κυμαίνονται κατά μέσο όρο από 25 βαθμούς τον Ιανουάριο μέχρι 45 βαθμούς τον Αύγουστο. Ακόμη και τους πιο ζεστούς μήνες, μια δροσιστική πρωινή βουτιά στη θάλασσα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σωστά την κάθε μέρα σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες