Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει και σήμερα προβολή του ντοκιμαντέρ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ “Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά”, στις 8 μ.μ. στο θέατρο Μίκη Θεοδωράκης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, είναι «ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο σε 36 συνταρακτικές μαρτυρίες, φόρος τιμής στους αγωνιστές του “Νταχάου της Μεσογείου”, εκεί όπου οι μηχανισμοί καταστολής τελειοποιήθηκαν, η βία συστηματοποιήθηκε και οι πολιτικά διωκόμενοι έζησαν τη μεγαλύτερη αναμέτρησή τους όχι μόνο με τον ταξικό αντίπαλο, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.
Το ντοκιμαντέρ είναι μια παραγωγή της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της προβολής θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα. Ενίσχυση για το ΚΚΕ: 3€».