Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Nοσηλεύτρια κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Σε έγγραφη καταγγελία προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, προχώρησε νεαρή νοσηλεύτρια αναφέροντας περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό του Νοσοκομείου.

Όπως μεταδίδει το goodnet.gr, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή, ο γιατρός στο πλαίσιο επικοινωνίας προχώρησε σε ασεβή σχόλια και υπονοούμενα ερωτικού περιεχομένου ενώ το συμβάν δεν σταματούσε μόνο στο σκέλος της επικοινωνίας, αφού η παρενόχληση συνεχίζονταν και στους χώρους του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια άλλαξε και διεύθυνση κατοικίας, μετά από επίμονες ερωτήσεις του γιατρού για το που διαμένει ενώ φαίνεται πως δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, αφού έγινε γνωστό πως και άλλη νοσηλεύτρια είχε δεχτεί παρόμοιες παρενοχλήσεις.

Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε εγγράφως τα όσα συνέβησαν στις αρμόδιες διευθύνσεις των τμημάτων και την Διοίκηση ενώ άμεσα διατάχθηκε ΕΔΕ.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Λευτέρης Μαρκάκης, η υπόθεση αμέσως μετά την καταγγελία πήρε το δρόμο της και διατάχτηκε ΕΔΕ που θα αναδείξει τα όλα τα περιστατικά και στοιχεία της υπόθεσης τις επόμενες ημέρες.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα