Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Νέος μάνατζερ στο σκάκι του ΟΑΧ

Μετά τον Δημήτρη Λιαργκόβα, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοίνωσε την ένταξη ενός ακόμη ατόμου στο τμήμα σκακιού του ΟΑΧ. Πρόκειται για τον Μιχάλη Δαρμαράκη, που σύμφωνα με την ανακοίνωση αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.
Η ανακοίνωση από τον ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:
«Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου και έφορος του τμήματος σκάκι, Dr HPD Μιχαηλάκης Μανώλης, με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Χανιώτη, Μιχάλη Δαρμαράκη, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού διευθυντή (manager) στο τμήμα σκάκι του συλλόγου.
Ο κ. Δαρμαράκης αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους σκακιστές της πόλης μας με αγωνιστική και οργανωτική δράση σε κορυφαίες διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος και προπονητής της Ροδιακής ομάδας “Ιππότης”, αρχηγός της σκακιστικής ομάδας Κάισσα Χανίων” και συν-δημιουργός της πλατφόρμας “Chessdraft”. Επιπλέον είναι εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επί 14 χρόνια, με την ειδικότητα του οικονομολόγου.
Βασική επιδίωξη του Ομίλου αποτελεί η επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει η ομάδα, καθώς και η δημιουργία ενός πνευματικού πόλου έλξης με επίκεντρο το σκάκι.
Καλωσορίζουμε τον αγαπητό, Μιχάλη Δαρμαράκη και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες