Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Νέο “λουκέτο” σε μαγαζί στα Χανιά

Πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7 ημέρες αναστολή βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας στα Χανιά καθώς κατά την διάρκεια ελέγχου από κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος βρίσκονταν πελάτης ο οποίος δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test. Πρόστιμο βεβαιώθηκε και στον πελάτη.

Επίσης στα Χανιά, πρόστιμο βεβαιώθηκε και σε ιδιοκτήτη καταστήματος για μη ανάρτηση πινακίδας με τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων εντός του καταστήματος.
Τέλος στα Χανιά, βεβαιώθηκαν δύο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας (1 σε υπάλληλο υγειονομικού καταστήματος και 1 σε πελάτη χρυσοχοϊού).

Στο Ηράκλειο διαπιστώθηκε μία παράβαση σε καφενείο για εξυπηρέτηση 2 πελατών οι οποίοι δεν διέθεταν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test. Στον ιδιοκτήτη του καφενείου βεβαιώθηκε πρόστιμο 2.000 και 7 ημέρες αναστολή ενώ πρόστιμα βεβαιώθηκαν και στους πολίτες. Επίσης στο Ηράκλειο διαπιστώθηκαν 7 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ρέθυμνο διαπιστώθηκαν πέντε παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ στο Λασίθι 1 πρόστιμο βεβαιώθηκε για τον ίδιο λόγο σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

 

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες