Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Νέες πτήσεις της Ryanair από Κω προς Πίζα

Νέα πτήση από την Κω προς την Πίζα ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair, η οποία θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα από τον Ιούλιο, ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος του ’23.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία «οι πολίτες/επισκέπτες της Κω μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για ένα καλοκαιρινό διάλειμμα που τους αξίζει, απολαμβάνοντας τους χαμηλότερους ναύλους της Ryanair με ευρύτερη επιλογή προορισμών, συμπεριλαμβανομένων αυτού της νέας διαδρομής προς την Πίζα για το καλοκαίρι του ’23, στο www.Ryanair.com.

Η Dara Brady της Ryanair δήλωσε σχετικά:

«Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας στην Κω με την προσθήκη αυτής της νέας διαδρομής της Πίζας στο πρόγραμμα για το Καλοκαίρι του ’23, προσφέροντας στους πελάτες/επισκέπτες της Κω ακόμη περισσότερες επιλογές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Και για όσους θέλουν να αποδράσουν και να απολαύσουν τον ήλιο με την οικογένεια αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε τώρα να κατανείμετε το κόστος των διακοπών σας πληρώνοντας το μισό ναύλο τώρα και το άλλο μισό έως και 40 ημέρες πριν την αναχώρηση, όταν κάνετε κράτηση για το Ryanair’s Family Plus πακέτο, κάνοντας τις οικογενειακές διακοπές πιο προσιτές για όλους.

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ακόμη περισσότερους πελάτες στις πτήσεις μας από/προς την Πίζα αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει περισσότερη κίνηση, συνδεσιμότητα και χαμηλότερους ναύλους από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία για την Ελλάδα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα