Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέες παρατάσεις έργων στα Χανιά

Για τρεις παρατάσεις σε έργα του Δήμου θα κληθεί να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στην αυριανή του συνεδρίαση.

Πρόκειται για έργα που είναι σε εξέλιξη και η παράδοση τους θα καθυστερήσει για μια σειρά από λόγους. Ειδικότερα το Δ.Σ. θα κληθεί να συζητήσει για:

• Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου “Αναβάθμιση δημόσιου χώρου ανοικτού κέντρου Εμπορίου Δήμου Χανίων” μέχρι 30 Ιουνίου 2024.
• Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου “Διαμόρφωση χώρων καταφυγής πληθυσμού στην πλατεία Κολοκοτρώνη και Πάρκο Σελίνου και Χάου” μέχρι 20 Απριλίου 2024.
• Παράταση της συνολικής συμβατικής προθεσμίας των μελετών του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Χανίων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Σε ό,τι έχει να κάνει με το χώρο που αναζητείται για την στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου μετά από δύο διαγωνισμούς όπου δεν υπήρξε ενδιαφέρον η υπηρεσία προτείνει να μισθωθεί ακίνητο με απευθείας ανάθεσης. Ειδικότερα, προτείνει «την απευθείας ανάθεση μίσθωσης του ακινήτου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κ. Σφακιανάκη και Γρηγορίου Ε 32 για την στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, εφόσον το συγκεκριμένο ακίνητο έχει κριθεί κατάλληλο από την επιτροπή εκτίμησης ακινήτου . Το τίμημα μίσθωσης (τιμή ανά τ.μ). θα οριστεί από την εκτιμητική επιτροπή ακινήτων του Δήμου Χανίων. Η διάρκεια της μίσθωσης να οριστεί σε 8 (οκτώ) έτη αρχομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δικαίωμα παράτασης για αλλά 6 (έξι) έτη. Ο Δήμος Χανίων θα μπορεί να εγκαταλείψει αζημίως το μίσθιο, πριν λήξει η σύμβαση, εφόσον αποκτήσει δικό του ακίνητο, που θα μπορεί να καλύψει την ανάγκη που εκπληρώνει το μίσθιο και σε κάθε περίπτωση εφόσον δεν τύχει αδειοδότησης για την λειτουργία που το προορίζει».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα