Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νέες μορφές κινητοποιήσεων από τους αγρότες στα Χανιά

Τέλος το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια από το βράδυ της Πέμπτης, καθώς οι αγρότες που συγκεντρώθηκαν αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με άλλα μέσα.

Στο χώρο του μπλόκου συγκεντρώθηκαν αγρότες από διάφορους αγροτικούς συλλόγους που συζήτησαν τα επόμενα βήματα τους. “Συμπληρώσαμε 18 μέρες στο μπλόκο, συμμετείχαμε στην πρωτόγνωρη συγκέντρωσης των Αθηνών όλων των μπλόκων της χώρας και είδαμε τη στήριξη του κόσμου στους Αγρότες που συμπαραστάθηκαν σε όλα τα αιτήματα μας. Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει μια άλλη πολιτική που στηρίζει τους μαυραγορίτες και όχι τους αγρότες” επισήμανε ο πρόεδρος της “Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων” κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης.

Παράλληλα κάλεσε τους μετέχοντες σε “συνέχιση των κινητοποιήσεων με άλλα μέσα” και πιο συγκεκριμένα “με συμμετοχή μας στη μεγάλη πανεργατική απεργία της 28ης Φεβρουαρίου. Συγκεντρωνόμαστε με τα αγροτικά μας στον κόμβο των Μουρνιών και κατεβαίνουμε στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς μαζί με τα εργατικά σωματεία”.

Έπειτα στη συγκέντρωση τοποθετήθηκαν και άλλοι αγρότες που είχαν συμμετάσχει στην κινητοποίηση των Αθηνών και μετέφεραν τις εντυπώσεις τους, ενώ ακολούθησαν εργατικά, συνταξιοδοτικά σωματεία και μέλη φοιτητικών συλλόγων που δήλωσαν τη στήριξη τους στα αιτήματα των αγροτών.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα