Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Nέες αεροπορικές επιδρομές την νύχτα στη Συρία ανακοίνωσε η Ρωσία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι πραγματοποίησε έναν νέο γύρο αεροπορικών επιθέσεων στη Συρία κατά τη διάρκεια της νύχτας, πλήττοντας τέσσερις στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και αποφεύγοντας αυστηρά κατοικημένες περιοχές.
Το υπουργείο ανέφερε πως αεροσκάφη Sukhoi-24M και Sukhoi-25 πραγματοποίησαν οκτώ εξόδους, πλήττοντας μια αποθήκη πυρομαχικών κοντά στην Ιντλίμπ, καθώς και ένα τριώροφο κέντρο διοίκησης του Ισλαμικού Κράτους κοντά στη Χάμα.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι με πλήγμα ακριβείας καταστράφηκε ένα κτίριο βόρεια της Χομς το οποίο εξόπλιζε αυτοκίνητα με εκρηκτικά για τη διενέργεια επιθέσεων αυτοκτονίας.
Στο μεταξύ, συριακή στρατιωτική πηγή δήλωσε σήμερα ότι η ρωσική στρατιωτική υποστήριξη θα επιφέρει “μεγάλες αλλαγές” στην πορεία του συριακού πολέμου, κυρίως μέσω της προσφοράς προηγμένων μέσων παρακολούθησης κυρίως για τον εντοπισμό και την αναγνώριση στόχων.
“Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή θα αφορά τις ικανότητες που διαθέτουν οι Ρώσοι στην αναγνώριση των συντεταγμένων των βάσεων τρομοκρατικών οργανώσεων, ειδικότερα των αρχηγείων των ηγετών τους και των κινήσεών τους”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα