Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Νέα ιστοσελίδα για την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Νέα ιστοσελίδα και e-shop διαθέτει η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., μέσα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα εκδόσεις, έντυπα, υλικό κάθε είδους από τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, ενώ παράλληλα θα μπορούν να κλείνονται εισιτήρια.
Η νέα ιστοσελίδα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.


Αρχικά ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. κ. Γ. Γιαννακάκης αφού αναφέρθηκε στη βράβευση της ιστοσελίδας πρόσφατα σημείωσε πως «η αναβάθμιση που σχεδιάσαμε από την πρώτη στιγμή φτάνει σε νέα επίπεδα καθώς παρέχουμε δυνατότητες μέσα από τη νέα μας σελίδα το νέο μας κατάστημα το shop.chania-culture.gr ». Μέσα από το νέο κατάστημα θα διατίθενται στους Χανιώτες , τους επισκέπτες της πόλης και τον κάθε ενδιαφερόμενο τα προϊόντα που η πολιτιστική επιχείριση του Δήμου, η Πινακοθήκη και το ΚΑΜ παρέχουν.
Από τη μεριά του ο κ. Μανώλης Παπαδάκης αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. μίλησε για ένα νέο στοίχημα για την πολιτιστική επιχείριση του Δήμου με το shop.chania-culture.gr καθώς ο κόσμος αγκάλιασε την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr (είχε μισό εκατομμύριο προβολές,10.000 κρατήσεις εισιτηρίων, 6.500 ενεργούς χρήστες).
Τέλος εκ των δημιουργών της ιστοσελίδας ο κ.Ανδρέας Κατσομπενάκης ευχαρίστησε το Δήμο Χανίων για τη συνεργασία και σημείωσε πως το μεγάλο στοίχημα «ήταν να φτιάξουμε μια πλατφόρμα εύχρηστη για το χρήστη».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα