Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Νέα 3ετής συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας AEGEAN και TUI France

Αποκλειστική συνεργασία με την TUI France υπέγραψε η Aegean, διάρκειας τριών ετών, για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ (Lille) Γαλλίας.
Η συνεργασία υπεγράφη σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την TUI France και το αεροδρόμιο της Λιλ, με τη συμμετοχή στελεχών της εμπορικής διεύθυνσης της AEGEAN, στη Λιλ της Γαλλίας στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Η TUI France (42 Club) παρουσίασε το ενισχυμένο πρόγραμμα θερινών και χειμερινών προορισμών σε Ελλάδα, Ισπανία, Τυνησία, Μαρόκο, Βουλγαρία, Κροατία και Μαυροβούνιο, κ.α. τα οποία θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά με απευθείας πτήσεις της AEGEAN από το αεροδρόμιο της Λιλ, για τη δραστηριότητα της οποίας, δημιουργείται τους προσεχείς μήνες μια νέα περιφερειακή βάση.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, AEGEAN και TUI France, γιόρτασαν στην Αθήνα την επέτειο των 20 χρόνων της επιτυχημένης και μακροχρόνιας συνεργασίας τους. Μιας συνεργασίας που έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 10 εκατομμύρια ταξιδιώτες από τη Γαλλία να επισκεφτούν τη χώρα μας και να εδραιώσουν το ελληνικό brand name στη συγκεκριμένη αγορά.

«Η AEGEAN είναι μια εταιρεία που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, αξιοπιστία και μια γνήσια πελατοκεντρική κουλτούρα που είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας. Γι’ αυτό και η επιλογή της AEGEAN ως αποκλειστικό συνεργάτη μας στο αεροδρόμιο της Λιλ ήταν για εμάς αυτονόητη. Η Ελλάδα αποτελεί την πιο σημαντική και ισχυρή αγορά μας, συνεπώς δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεργαστούμε με τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία» σχολίασε ο Dirk van Holsebeke, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI France. Από την πλευρά της AEGEAN, o Διευθυντής Πωλήσεων Εξωτερικού κ. Pierre Emmanuel Duband επισήμανε «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με την TUI France για τρία ακόμη χρόνια, αλλά και για την επιστροφή μας στο αεροδρόμιο της Λιλ. TUI France και η AEGEAN μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και την ίδια δέσμευση για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά για περισσότερα από 20 χρόνια έχοντας κερδίσει την αναγνώριση των ταξιδιωτών μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το αεροδρόμιο της Λιλ, αναχωρεί περίπου το 20% του συνόλου των ταξιδιωτών που διακινεί η TUI France στη Γαλλία, καθώς προσφέρει πολυτελή καταλύματα και απευθείας πτήσεις σε περισσότερους από 20 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και η AEGEAN θα αποτελεί τον αποκλειστικό αερομεταφορέα του κορυφαίου τουριστικού οργανισμού από τη Λιλ. Εστιάζοντας στη συνεργασία με την TUI France o Διευθυντής Πωλήσεων Εξωτερικού της AEGEAN συνέχισε λέγοντας ότι «Πράγματι, μοιραζόμαστε μια μακροχρόνια συνεργασία με την TUI France, που ξεκίνησε χρόνια πριν το καλοκαίρι του 2002, εκτελώντας ναυλωμένες πτήσεις. Ωστόσο η συνεργασία αυτή εξελίχθηκε καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, την ίδια εστίαση στην ποιότητα, την ίδια δέσμευση για επιχειρησιακή αριστεία και μια πηγαία επιθυμία να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που υπερβαίνει κατά πολύ την προσφορά απλά μια καλής υπηρεσίας. Την επιθυμία μας δηλαδή να προσφέρουμε το είδος της φιλοξενίας και των υπηρεσιών που θα κάνουν τον πελάτη μας να επιστρέφει ξανά και ξανά στο προϊόν μας. Αυτά είναι τα δομικά στοιχεία της συνεργασίας μας και νομίζουμε ότι αυτό αποτελεί και τον κύριο λόγο για τον οποίο η TUI France αποφάσισε να επεκτείνει το πλαίσιο της σχέσης της με την AEGEAN με μια νέα 3ετή συμφωνία αποκλειστικής συνεργασία αυτή τη φορά για το νέο διευρυμένο δίκτυο της TUI France από τη Λιλ.

Η AEGEAN αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στη γαλλική αγορά, καθώς αποτελεί μία από τις βασικές αγορές στόχο, όχι μόνο για την εταιρεία, αλλά και συνολικά για τον ελληνικό τουρισμό. Μέσα από τη συνεχή και συνεπή επένδυση μας στη γαλλική αγορά το 2022 πραγματοποιήσαμε ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο συνδέοντας απευθείας τις μεγαλύτερες πόλεις της Γαλλίας με δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς (Αθήνα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Μύκονος, Ρόδος και Θεσσαλονίκη) και μεταφέραμε μόλις σε ένα έτος περισσότερους από 700.000 επιβάτες. Ενώ αυξήσαμε τις προσφερόμενες θέσεις σε σχέση με το 2019 κατά περίπου 10%. Μάλιστα για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των Γάλλων επιβατών μας δημιουργήσαμε και μια περιφερειακή βάση στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle (CDG) του Παρισιού.

Αντίστοιχη θα είναι και η δραστηριότητά μας τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, προσφέροντας περίπου 1 εκατομμύριο θέσεις, προκειμένου να ενισχύσουμε την έντονη ζήτηση που καταγράφηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε από τη συγκεκριμένη αγορά, με το αεροδρόμιο της Λιλ και τη συνεργασία μας με την TUI France να λειτουργεί ενισχυτικά.
Ειδικότερα τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο η οποία αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα, η AEGEAN θα διασυνδέει με τακτικές πτήσεις και αυξημένες συχνότητες την Αθήνα με το Παρίσι, τη Νίκαια, το Μπορντό, την Νάντη, τη Λυών, την Τουλούζη, τη Λίλ και τη Μασσαλία, ομοίως τη Θεσσαλονίκη με το Παρίσι καθώς και το Ηράκλειο με το Παρίσι, το Ντοβίλ, τη Λυών, τη Νάντη, το Μπορντό, τη Μασσαλία και την Τουλούζη.
Ενώ ειδικά από το αεροδρόμιο της Λιλ, εκτός από τις τακτικές πτήσεις από και προς Αθήνα και Ηράκλειο, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας με την TUI France η AEGEAN θα πραγματοποιεί για λογαριασμό της, πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα (Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Καλαμάτα), την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Κροατία και Μαυροβούνιο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα