Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Να σταματήσει η όχληση την περίοδο των εξετάσεων» ζητούν οι γονείς των μαθητών της Ν. Χώρας

Να σταματήσουν οι εργασίες πέριξ του 1ου Γενικού Λυκείου και του 5ου Γυμνασίου στη Νέα Χώρα ζητούν με ανακοίνωση τους οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων ειδικά για την περίοδο των εξετάσεων.

Σε ανακοίνωση τους που απευθύνεται στους ιδιοκτήτες των ακινήτων (τρία ξενοδοχεία), τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Αστυνομική Διεύθυνση, το τμήμα Υδροοικονομίας και Περιβάλλοντος της Π.Ε. Χανίων, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Διευθύνσεις Δόμησης και Τεχνικών έργων του Δήμου Χανίων επισημαίνουν πως «σε συνέχεια προηγούμενων ενεργειών των Συλλόγων γονέων, της σχολικής κοινότητας του σχολικού συγκροτήματος της ΑΒΕΑ, σχετικά με την όχληση από την ανέγερση των ξενοδοχειακών μονάδων αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε δεδομένου ότι η κατάσταση στα σχολεία είναι απελπιστική εν μέσω εξετάσεων!!!
Περιμετρικά των σχολείων, σε απόσταση αναπνοής συνεχίζονται απρόσκοπτα, οι εργασίες κατασκευής 4 ξενοδοχειακών μονάδων και κατοικιών χωρίς πρόβλεψη για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων! Εκσκαφές, σκόνη, κομπρεσέρ, ερπύστριες, γεωτρύπανα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Θόρυβος, και σκόνη…αγνοώντας τον αγώνα των παιδιών μας.»
Οι γονείς αναφέρουν στην ανακοίνωση τους πως «καλούμε τους επενδυτές και εργολάβους να σεβαστούν την προσπάθεια και τον αγώνα των παιδιών μας στην εξεταστική περίοδο που έχει ήδη αρχίσει και ιδιαιτέρως την περίοδο των Πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.
Παρακαλούμε τις Αρμόδιες Υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, να διασφαλίσουν ότι οι εξετάσεις των παιδιών μας θα γίνουν επί ίσοις όροις με τα υπόλοιπα σχολεία .
Καλούμε την Αντιπεριφέρεια Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων καθώς και την Ελληνική Αστυνομία να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων των παιδιών μας σε συνθήκες κατάλληλες για Πανελλήνιες εξετάσεις. »


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα