Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

«Να λέμε και τα καλά της Αστυνομίας»

Κάτι παραπάνω από ευγνώμων για την Αστυνομία στα Χανιά αισθάνεται αναγνώστης μας από το Ηράκλειο που επικοινώνησε μαζί μας, αναφερόμενος στην κλοπή της τσάντας του με σημαντικό χρηματικό ποσό και την εξιχνίαση της υπόθεσης μετά από 14 ημέρες με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον δράστη στο Μενίδι!
Όλα έγιναν στις 7 Ιουνίου στη συμβολή των οδών Σελίνου – Μανουσογιαννάκηδων, όταν μέσα σε δευτερόλεπτα την ώρα φορτοεκφόρτωσης, άγνωστος έκλεψε τσάντα από το αμάξι του παθόντας με σημαντικό χρηματικό ποσόν.
Ο ανανγώστης μας εξηγεί: «Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας Χανίων, ο Δήμος Μαραγκάκης και ο Μανώλης Νεονάκης, με αξιωματικό υπηρεσίας εκείνη την ώρα τον Δημήτρη Κολλίρη. Πήραν αποτυπώματα και έδρασαν άκρως επαγγελματικά. Μάλιστα την ίδια μέρα βρέθηκε η τσάντα με τα έγγραφα όλα μέσα και μου παραδόθηκε».
Το ποσό ανήκε στην εταιρεία του, με τον άνθρωπο να βρίσκεται εκτεθειμένος, μέχρι που λίγες μέρες πριν δέχθηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από την Αστυνομία. «Βρήκαν και συνέλαβαν τον δράστη στο Μενίδι, κατέσχεσαν το ποσόν και αναμένεται να μου επιστραφεί» δήλωσε , εκφράζοντας «τη βαθειά μου ευγνωμοσύνη για την Αστυνομία. Γιατί πρέπει βρε παιδιά να λέμε και τα καλά της!».

 

Στο σημερινό επεισόδιο Νεκτάριος Κακατσάκης και Βασιλική Τωμαδάκη συζητούν για ένα ναυάγιο ανοιχτά της Γραμβούσας, τον Ιούλιο του 1976

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα