Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Μουσικό ταξίδι χωρίς σύνορα με τους “Vamos ensemble”

Μουσική παράσταση με τίτλο “Ταξίδι χωρίς σύνορα…” θα παρουσιάσει το Μουσικό Σύνολο “Vamos” σήμερα Σάββατο στις 9μ.μ. στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων. Πνευστά, έγχορδα, κρουστά και πιάνο, “αφηγούνται” μικρές καθημερινές ιστορίες πάνω σε θέματα που όλοι μοιραζόμαστε.
Eνα μουσικό ταξίδι από τον Tiersen και τον Nino Rota στην Καραΐνδρου και τον Χατζηδάκη, από τον Σαββόπουλο και τον Λοΐζο στους Doors και τους Rolling Stones, από τους Ζαμπέτα και Καλαντζόπουλο στον Kurt Weill και τον Bregovic.
Το μουσικό σύνολο “Βάμος” είναι το σημείο συνάντησης μιας ομάδας ανθρώπων με ευαισθησία και μεράκι για τη μουσική που γεννήθηκε στον Βάμο και σιγά-σιγά αρχίζει να αγκαλιάζει φίλους μουσικούς με τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες και την ίδια αισθητική αντίληψη για τη μουσική.
Στόχος του είναι να διαμορφώσει τη δική του καλλιτεχνική ταυτότητα σκιαγραφώντας την εικόνα του στο ευρύτερο μουσικό τοπίο με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερα μουσικά ηχοχρώματα.
Οι μουσικοί που συγκροτούν το μουσικό σύνολο Vamos είναι: Εντμοντ Αλέξι – βιολί, Χριστίνα Πασχάλη – βιολί, Γιώργος Βοναπάρτης – βιολί, Νίκος Μαρακάκης – βιολί, Ραΐς Τσουρά -βιολί, Tjarda Terpstra – βιολί, Έλενα Ορμυλιώτου – βιολί, Κατερίνα Σαραντινού – τσέλο, Θανάσης Παπαθανασίου –  κόρνο, τραγούδι, Τheo Kraaijvanger – ευφώνιο, Κώστας Κανέλλος – κλαρινέτο, Πρόδρομος Καραδελόγλου – μαντολίνο, κιθάρα, τραγούδι, Νίκος Σπανουδάκης – κρουστά, Κώστας Κεχράκος – κοντραμπάσο, τραγούδι, Νίκος Φραγκιαδάκης – πιάνο.
Ενορχήστρωση: Θανάσης Παπαθανασίου.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κεχράκος.
Υπεύθυνος Μουσικού Συνόλου: Νίκος Φραγκιαδάκης.
Γενική Είσοδος: 7 ευρώ.
Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 697 321 5114.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες