Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Μουσική βραδιά στην Αγία Κυριακή

Μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με μουσική και διασκέδαση “υπόσχεται” απόψε το Κύτταρο Χαλέπας στους κατοίκους της συνοικίας, αλλά και γενικά όλης της πόλης στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό λιμανάκι της Αγ. Κυριακής,
Η παρέα της Οκτάβας θα έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει και να μοιραστεί μαζί με τον κόσμο όμορφες μουσικές, γι’ αυτό το λόγο δόθηκε χθες συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Κυττάρου, όπου κι απευθύνθηκε κάλεσμα.
«Είναι η τρίτη φορά που η ορχήστρα της Οκτάβας μας τιμά και μάλιστα αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια ευχάριστη βραδιά για όσους έρθουν και ειδικότερα περιμένουμε τους κατοίκους της Χαλέπας, αλλά και όχι μόνο», τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κυττάρου Χαλέπας, Μανώλης Σαλεβουράκης.
Ο Γιάννης Ψαρουδάκης από την Οκτάβα τόνισε ότι, «η Οκτάβα θα βρίσκεται στην Αγ. Κυριακή με καλοκαιρινή διάθεση και υπόσχεται ένα βράδυ αντάξιο της περιοχής, του Ιουλίου και του καλοκαιριού, μια βραδιά που θα προσπαθήσουμε ώστε να μείνει αξέχαστη σε όλους όσοι έρθουν».
Ακόμα, όπως τόνισε ο κ. Σαλεβουράκης, το Κύτταρο Χαλέπας θα εντείνει τις δραστηριότητές του από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ επεσήμανε ότι σε βοήθεια προς το Παντοπωλείο ανταποκρίνονται ήδη κάποια ξενοδοχεία μετά από σχετική πρόσκληση που τους έγινε. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία κατάσταση καλοκαιρινής λειτουργίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαλεβουράκης συνεχίζοντας ως εξής: «Τον Αύγουστο ετοιμάζουμε μία διήμερη εκδρομή στο νομό Χανίων και από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε πιο δυναμικά τη λειτουργία  του Παντοπωλείου. Εχουμε απευθυνθεί ήδη στο σύλλογο ξενοδόχων. Ενημερώθηκαν όλα τα ξενοδοχεία και ήδη έχουμε ανταπόκριση απ’ το “Κύδων”, αλλά πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Για το τέλος, αναμένουμε την ανταπόκρισή του Δήμου Χανίων στα αιτήματα που έχουμε θέσει τα τελευταία 4 χρόνια για την υλοποίηση κάποιων σημαντικών έργων στη Χαλέπα».
Να σημειωθεί ότι η είσοδος στην αποψινή εκδήλωση ανέρχεται στα 3 ευρώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα