Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Μήνυση για «αστυνομική βία» από την οικογένεια 58χρονου

Μήνυση για «παράνομη αστυνομική βία» κατέθεσαν μέλη της οικογένειας του 58χρονου Κώστα Μανιουδάκη. Η μήνυση που κατατέθηκε τη Δευτέρα στρέφεται σε βάρος αστυνομικών των ΤΑΕ καθώς ο 58χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επαρχιακό δρόμο Φρε-Βρύσες την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.
Με βάση τη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε αστυνομική βία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να υποστεί θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Αγαπητέ Διευθυντά,

    Το να παραθέτεται απλώς την είδηση της κατάθεσης της μήνυσης παραλείποντας τις λεπτομέρειες για το πως εξελίχθηκε ο “τυπικός” έλεγχος της αστυνομίας, η προσπάθεια “ανάνηψης” και τελικά ο θάνατος του 58χρονο. Αποτελεί ισότοπο, της ανάρτησης της είδησης από πλήθος ΜΜΕ, “36χρόνος έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά κατά την διαδικασία του απόπλου του πλοίου Blue Horizon”. Φαντάζομαι ότι θα φοβάστε τις νομικές συνέπειες ή το να χαλάσετε την σχέση σας με την αστυνομία. Όμως το να παραθέτει κάνεις το αστυνομικό δελτίο ή να παραθέτει ειδήσεις λες και είναι από το αστυνομικό δελτίο, δεν αποτελεί δημοσιογραφία. Αν σας ενδιαφέρει θα μπορούσατε να ψάξετε να μιλήσετε με μάρτυρες, με κάτοικους στην ευρύτερη περιοχή, με γιατρούς αστυνομικούς, κ.α.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα