Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Μήνυμα Μαλανδράκη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Μήνυμα συμπαράστασης με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων τις επόμενες ημέρες, αποστέλλει ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ευχόμενος καλή επιτυχία.

Στο μήνυμά του επισημαίνει τα εξής:
«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας και όχι μόνο, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινά μεθαύριο και στην οποία τα παιδιά καλούνται με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο «στίβο» των επιδιώξεών – και οπωσδήποτε όχι τον μοναδικό – όλων των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών τους και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας, δημιουργικής πορείας στη ζωή τους. Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες των μαθητών μας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών!
Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη τόσο στις οικογένειες των μαθητών, που έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας καθώς και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη εκπαιδευτική υποστήριξη, που τους παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα