Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Μικρός κήπος στη Χαλέπα

Λέγεται ότι το μικρό είναι όμορφο! Η φράση αυτή ταιριάζει απόλυτα για τον κήπο της κας Μαρίας Κουράκη που βρίσκεται στη γειτονιά μας τη Χαλέπα.
Ο κήπος αυτός, όχι μεγαλύτερος από 15 τ.μ. εκπέμπει μία ομορφιά και μία αίσθηση ζωντάνιας που σε καθηλώνει αμέσως! Μία παλέτα της φύσης σε μικρογραφία!
Και η κα Μαρία δεν είναι επαγγελματίας του είδους.
Είναι ένας καθημερινός άνθρωπος με μεράκι που αγαπά τα λουλούδια και τα φυτά, είναι οικογενειακή παράδοση… λέει, αφού και άλλα μέλη της οικογένειάς της διατηρούν πανέμορφους κήπους.
Οσο για το τι αισθάνεται ασχολούμενη με τον κήπο της δηλώνει ενθουσιασμένη και με χαρά επιδεικνύει φωτογραφίες που έχει τραβήξει στο παρελθόν.
Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι σε αυτό τον μικρό χώρο ευδοκιμούν και μερικά λαχανικά, απόδειξη ότι το όμορφο μπορεί να συμβαδίζει με το επωφελές.
Επιπλέον να σημειώσουμε ότι η κα Μαρία με γενναιοδωρία μοιράζεται τα λουλούδια και τις εμπειρίες με όποιον της το ζητήσει, ώστε η γνώση και η ομορφιά να μην πηγαίνουν χαμένες.
Σε ό,τι μας αφορά την ευχαριστούμε για την εγκάρδια ενημέρωση, ευχόμενοι τέτοιοι κήποι να ομορφαίνουν στο μέλλον και  άλλα σημεία της πόλης μας.

* μέλος “Δικτύου μικρών κήπων”


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα