Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στον “Πασακάκιο Δρόμο” (φωτορεπορτάζ)

Πολλές ήταν και φέτος οι συμμετοχές στον “Πασακάκιο Δρόμο Ειρήνης & Υγείας 2019”, ο οποίος περιελάμβανε αγώνες σε συνολικά 7 αποστάσεις και στη μεγάλη, δηλαδή αυτήν των 5χλμ νικητής γενικής (έγιναν απονομές σε ακόμη 5 ηλικιακές κατηγορίες) αναδείχθηκε ο Σταύρος Ζαγκανάς με 16’ 52’’, 2ος τερμάτισε ο Γιώργος Νικολετάκης (18.02) και 3ος ο Γιώργος Περράκης (18.12), ενώ 1η γυναίκα ήταν η Ελένη Πολυχρονάκη (20.40).
Έγιναν επίσης αγώνες Λυκείων (απόσταση 2.400μ), Γυμνασίων (1.700μ), Ε’-ΣΤ’ δημοτικού (1.300μ), Γ’-Δ’ δημοτικού (750μ), Α’-Β’ δημοτικού (550μ) και νηπίων-προνηπίων (450μ), με τους νικητές και τις νικήτριες να παίρνουν κύπελλο, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.
Ο “Πασακάκιος Δρόμος” ξεκίνησε το 1984 με σκοπό την προβολή των προβλημάτων της περιοχής, για δέκα περίπου χρόνια είχε σταματήσει η διεξαγωγή του και αναβίωσε πάλι το 2017. Διοργανωτές του ήταν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του1ου και 4ου Νηπιαγωγείου Μουρνιών και του 1ου Δημοτικού Μουρνιών, τα σχολεία 1ο και 4ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών, 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρνιών, ο Α.Π.Σ. Ίκαρος Μουρνιών, η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πασακακίου-Χαρακιάς και η Ενορία Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ενώ συνδιοργανωτές του ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (ΣΔΥΧ).

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα και φωτογραφίες από τις απονομές (έγιναν και τρεις ειδικές βραβεύσεις) στα αυριανά “Χν”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες