Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Μικρά – μικρά από την πόλη και τα χωριά

Χωρίς ασανσέρ ο ΕΦΚΑ:

Τη μη λειτουργία του ασανσέρ εδώ και μέρες στο κτήριο των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ (ΙΚΑ στη Λεωφόρο Σούδας) μας κατήγγειλαν αναγνώστες μας, τονίζοντας πως η ταλαιπωρία είναι μεγάλη για τους ασφαλισμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση του οργανισμού, τη Δευτέρα θα έχει γίνει η προμήθεια του απαραίτητου ανταλλακτικού ώστε να επαναλειτουργήσει και μέχρι τότε έχει δοθεί εντολή στους υπαλλήλους, αν κάποιος ασφαλισμένος δεν μπορεί να ανέβει τη σκάλα, να κατεβαίνουν αυτοί στο ισόγειο για την εξυπηρέτηση του.

Μια… ζούγκλα στο παλιό ΙΚΑ:

«Είναι πνιγμένο στην πρασινάδα το κτήριο του παλιού ΙΚΑ, αν πάρει μια φωτιά τι θα γίνει με τα διπλανά σπίτια;» ήταν το ερώτημα αναγνώστριας μας χθες το πρωί. Το κτήριο μπορεί να περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου Χανίων, αλλά κάποια ζητήματα παραμένουν. Καθαρισμός λοιπόν τακτικός, για να μην έχουμε άλλη μια εστία μόλυνσης και σημείο επικίνδυνο για πυρκαγιά στο κέντρο της πόλης.

Σύρμα στα Γλυκά Νερά:

Με σύρματα έχει οριοθετηθεί η περιοχή που απαγορεύεται η προσέγγιση πολιτών στην παραλία των Γλυκών Νερών στα Σφακιά.
Μια παραλία στην οποία η προσέγγιση έχει απαγορευτεί από την περασμένη Δευτέρα για λόγους ασφαλείας, μετά την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Ξερόχορτα στη Διεύθυνση Μεταφορών:

Ξερόχορτα, κλαδιά, βλάστηση που θεριεύει στην αυλή μπροστά στο κτήριο της Διεύθυνσης Μεταφορών στη Χρυσοπηγή. Παλαιότερα ο καθαρισμός ήταν τακτικός, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της υπηρεσίας δεν θα πρέπει να φροντίζει καλύτερα τις εγκαταστάσεις της;
Γ.ΚΩΝ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα