Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Μικρά – μικρά από τη συνέντευξη Τύπου Σκουλάκη

•Απόρρητη επιστολή: «Εχω στείλει απόρρητη επιστολή στον υπουργό Υγείας (Α. Ξανθός), πριν τα εγκαίνια, δεν τη δημοσιοποίησα. Εχει παραλήπτες και τον αναπ. υπουργό, τον γ.γ. του Υπουργείου, όλο το σύστημα. Εκεί γράφω την πρόταση μου επειδή υπάρχουν διάφορα προβλήματα να γίνει μια σύσκεψη στο γραφείο του πριν τα εγκαίνια. Και αυτοί έσπευσαν να κάνουν τα εγκαίνια για να κάνει ο Πολάκης τα καμώματα του» είπε ο κ. Σκουλάκης.

•Να πάρουν θέση!: Να πάρουν θέση ο Υπουργός Υγείας, ο Περιφερειάρχης, ο δήμαρχος Πλατανιά και ο διοικητής του Νοσοκομείου για όσα τον κατήγγειλε ο Π. Πολάκης ζήτησε ο κ. Σκουλάκης. Επειδή είναι ντροπή για ένα υπουργό να λέει αυτά τα πράγματα θα πω μόνο να πάρουν θέση οι ίδιοι» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η ουσία και όχι το θέαμα. Ο Πολάκης ενδιαφέρεται για το θέαμα και ξεχνάει το θέμα. Εμείς σε όλη μας τη ζωή ασχοληθήκαμε με το θέμα και όχι το θέαμα. Και θα δικαιωθούμε και θα το δείτε και τώρα».
•Δήμαρχος στην Κίσαμο… ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω: Την πρόταση να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά της Κισάμου είχε ο κ. Σκουλάκης όπως μετέφερε στους δημοσιογράφους. «Ηλθαν και με βρήκαν καμιά 10αριά άτομα και μου είπαν ότι πρέπει να τελειώσεις εδώ την καριέρα σου στην Κίσαμο». Τι τους απάντησε: «Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω…» ανάφερε επεξηγώντας στη συνέχεια πως το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

•Ανησυχία…: Την ανησυχία του μήπως ζητηθούν πίσω τα χρήματα που δόθηκαν για να κατασκευαστεί το Κέντρο Υγείας δήλωσε ο κ. Σκουλάκης και αυτό γιατί έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για τη λειτουργία αστικού Κέντρου Υγείας με 30 θέσεις μόνιμο προσωπικό. «Τους λέω ξεκινήστε με τις τοπικές Μονάδες Υγείας και φροντίστε σταδιακά να προσλάβετε μόνιμο προσωπικό γιατί θα έχουμε μεγάλες ιστορίες» είπε απευθυνόμενος στη νυν ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

•Και μαντινάδες: Ενα προσωπικό μήνυμα μέσω μαντινάδων μετέφερε ο κ. Σκουλάκης στον κ. Πολάκη. «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις». Φίλος των μαντινάδων και ο αναπληρωτής υπουργός να αναμένουμε απάντηση του πάλι με μορφή μαντινάδας;

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες