Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Μικρά – μικρά από τη χθεσινή συγκέντρωση

•Δυναμική εμφάνιση Πολάκη

Την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στην συγκέντρωση έκανε σίγουρα ο κ. Παύλος Πολάκης καταφτάνοντας με μια ομάδα 50 πολιτικών του φίλων, τον βουλευτή Ηρακλείου κ. Βαρδάκη, τον επίσης υποψήφιο βουλευτή Χανίων κ. Πετράκη (με τον οποίο είναι αυτοκόλλητοι στις περιοδείες). Πολύ πριν ξεκινήσει η ομιλία Τσίπρα, ο κ. Πολάκης πήρε τα πρώτα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων.

 

•Μουσικές για όλα τα γούστα

Ξεκίνησε με τζαζ, ακολούθησαν Κρητικά (Λουσακιανό κρασί) έπειτα rock με Manic Street Preachers και If you tolerate this… και punk με Green day και λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του α. Τσίπρα ο ύμνος του ΕΑΜ σε μια ισπανική του έκδοση και το Bella Ciao. Μουσικές για όλα τα γούστα στην προεκλογική ομιλία, που με βάση το πρόγραμμα επρόκειτο να ξεκινήσει στις 7 αλλά άρχισε λίγο πριν τις 8.30.

 

•Παρουσίες ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο

Το σύνολο σχεδόν των βουλευτών και των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη αλλά και άλλες παρουσίες ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε στη συγκέντρωση. Είδαμε τον κ. Μαμαλάκη και τον κ. Βαρδάκη βουλευτές Ηρακλείου, τον πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή κ. Διανέλη, τον βουλευτή Ρεθύμνου κ. Ξανθό. Επίσης τους αντιπεριφερειάρχες Ν. Καλογερή και Α. Παπαδεράκη, το δήμαρχο Χανίων Π. Σημανδηράκη (που είχε βρεθεί και στη συγκέντρωση του Κ. Μητσοτάκη) και τον αντιδήμαρχο Μ. Καλογριδάκη (που έχει και τη φήμη του πιο “αριστερού” από την ομάδα Σημανδηράκη), τον δήμαρχο Κισάμου κ. Γ. Μυλωνάκη.

•Πολύχρωμες σημαίες

Οι πολύχρωμες σημαίες ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης. Κόκκινες, πράσινες, κίτρινες, μωβ, λευκές με τυπωμένο πάνω το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ελληνικές σημαίες έδωσαν χρώμα στην ομιλία.

•Παιδιά για το τέλος

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης από διάφορα σημεία της εξέδρας βρέθηκαν πάνω σε αυτή και θέλησαν να φωτογραφηθούν με τον κ. Τσίπρα που δεν τους χάλασε το χατίρι. Στη συνέχεια δίπλα του βρέθηκαν και οι 6 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά που φωτογραφήθηκαν με τον επικεφαλής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα