Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Μεταφορά της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο;

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στην φημολογούμενη μεταφορά της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο εξέδωσε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθαν πληροφορίες στο Προεδρείο της Ένωσής μας, σύμφωνα με τις οποίες επίκειται μεταφορά της έδρας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο.
Η μεταφορά αυτή θα είναι προφανώς συνεπακόλουθο μίας ακόμη «πολυδιαφημισμένης» γενικότερης αναδιάρθρωσης η οποία έρχεται να προστεθεί στις «πετυχημένες» του παρελθόντος…μία ακόμη «πετυχημένη» που απώτερο σκοπό θα έχει να βολέψει «ημετέρους»…
Άραγε ποια είναι η στάση που θα κρατήσουν οι Χανιώτες Βουλευτές της Κυβέρνησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και οι Δήμαρχοι των Χανίων; Ποια είναι η άποψή τους για την επικείμενη μεταφορά της έδρας του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης από τα Χανιά στο Ηράκλειο; Ποια είναι γενικότερα η άποψή τους για τη συνεχή αποψίλωση και αποδυνάμωση των Δημόσιων Υπηρεσιών στα Χανιά; Ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτησή τους, την αναμένουμε!
Η θέση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων είναι ότι έδρας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει στη φυσική της έδρα που είναι τα Χανιά»

1 Comment

  1. Κύριε διευθυντά,

    Για να θυμηθούν οι νεότεροι συνδικαλιστές όπως οι σημερινοί, στην Ελληνική Αστυνομία στα Χανιά, μετά το 1997 έκλεισαν τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων με τελευταίο μόνιμο προϊστάμενο τους τον γράφοντα τον οποίο ταλαιπωρούσαν αρκετά χρόνια άδικα εξαιτίας του ότι επέμενε στον εκσυγχρονισμό με απλοποίηση διαδικασιών σύνταξης δαπανών και εντύπων ελέγχου κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων. Για όλα αυτά κανένας συνδικαλιστής δεν αντέδρασε ουσιαστικά. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες λίγο αργότερα παραχωρήθηκαν ως… χωράφι με αντάλλαγμα να χτιστούν δύο Αστυνομικά Τμήματα και στη θέση των Τεχνικών Υπηρεσιών κτίστηκε νέο σύγχρονο κτίριο που στεγάζει μεγάλο κατάστημα τροφίμων. Ο κανονισμός βέβαια της πρώην Χωροφυλακής όριζε ως έδρα Τεχνικών Υπηρεσιών την έδρα της Ανωτέρας Χωροφυλακής η οποία ήταν στα Χανιά. Περισσότερα θα διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο καθόσον πάνω απ’ όλα πρέπει να στηρίζουμε το δημόσιο συμφέρον και όχι το προσωπικό ή την διαχρονική ισχύ της παράνομης κυκλοφορίας των κρατικών οχημάτων με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του δημοσίου…

    https://eparxiakofos.gr/ena-ktirio-poy-ypirche-alla-chathike-gia/

    Γιάννης Η. Κάκανος

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες