Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Μετά την ταινία και τηλεοπτικό σίριαλ για τον Ελ. Βενιζέλο

Ολοκληρώνονται σήμερα στα Χανιά τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους που είναι αφιερωμένη στις τελευταίες ημέρες του Ελευθερίου Βενιζέλου σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στους Τάφους των Βενιζέλων και το σπίτι – μουσείο του μεγάλου κρητικού πολιτικού.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στη δίτομη βιογραφία του Ελευθερίου Βενιζέλου που έχει γράψει ο γενικός διευθυντής του Ιδρύματος “Ελευθερίου Βενιζέλου” Νίκος Παπαδάκης και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γρηγόρης Βαλτινός, Μιχάλης Αεράκης και Αναστασία Γκολεμά.

Φιλοδοξία των συντελεστών της ταινίας είναι η πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας να γίνει 18 Μαρτίου, ενώ όπως έκανε γνωστό ο κ. Παπαδάκης η ταινία μικρού μήκους αποτελεί προπομπό για τα σχέδια του Ιδρύματος για τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού σίριαλ που θα είναι αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό που γίνεται για την ελληνική ιστορία να μάθει ο υπόλοιπος μισός ελληνικός πληθυσμός ποιος ήταν αυτός ο μεγάλος πολιτικός μας ο Ελευθέριος Βενιζέλος που Ενσωμάτωσε την πατρίδα του Κρήτη στην Ελλάδα και διπλασίασε την Ελλάδα μας με την μεγάλη πολιτική του Αγάπη και διπλωματία για την πατρίδα Ελλάδα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα