Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

…μετά μουσικής!

Ενα απ’ τα σοβαρότερα δείγματα ψυχοπαθολογίας κάποιων συμπολιτών(;) μας είναι το μεταμεσονύκτιο -ή καταμεσήμερο- “πέρασμά” τους από τους δρόμους της πόλης και τα ντεσιμπέλ του ηχοσυστήματός τους να απειλούν κουφώματα και τζαμαρίες και μαζί μ’ αυτά και τα ΕΝΦΙΟπληκτα νεύρα μας! Αλήθεια, γιατί δεν μπαίνουν όλοι αυτοί οι “λεβέντες” σε κάποιο ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού αναμφίβολα το βίτσιο τους αυτό φανερώνει ανήκεστη βλάβη υγείας; Οι μουσικόφιλοι αυτοί οδηγοί είτε έχουν σοβαρό πρόβλημα ακοής είτε πάσχουν “εξ επισήμου ηλιθιότητας”.

Και στη μια και στην άλλη περίπτωση δεν είναι καλό για τους ίδιους, ούτε πολύ περισσότερο για εμάς να συνεχίσουν να σουλατσάρουν με τα τετράτροχά τους τις ώρες κοινής ησυχίας, διότι δε θέλει πολύ να πέσουν σε κανένα… “υπνοβάτη” και η ανέμελη “μουσική” τους βόλτα να μετατραπεί σε… ξύλο μετά μουσικής!!! Απευθύνω έκκληση στους επιστήμονες – ψυχολόγους να εργαστούν, έστω και εθελοντικά μήπως και βοηθήσουν τους συγκεκριμένους ανθρώπους από τον νταλκά τους και παράλληλα μπορέσουμε κι εμείς να κοιμηθούμε σχετικά ήσυχα.

Η κοινωνική προσφορά τους θα είναι εξόχως σημαντική, μέχρι να ενημερωθεί η Αστυνομία, η οποία προφανώς αγνοεί το μεταμεσονύκτιο ορυμαγδό που προκαλείται με την ακούσια συμβολή του… συγχωρημένου του Παντελίδη, της Πάολα(ς) και άλλων αοιδών που εν αγνοία τους η αλήθεια είναι μας κοψοχολιάζουν εκεί στο καλύτερο όνειρό μας! Εχουμε που έχουμε τα προβλήματά μας που καθιστούν τον ύπνο πλέον πολυτέλεια κι εκεί που γλαρώνουμε κάπως, γίνεσαι ορθή γωνία στο κρεβάτι σου νομίζοντας πως βαράει συναγερμός από αεροπορική επίθεση.

Γιατί να υπάρχουν τόσο “λιποβαρείς” στο μυαλό άνθρωποι που θέλουν να μοιραστούν τα μουσικά τους γούστα με όλη την πόλη; Ποια κατάλοιπα ή σύνδρομα τους βασανίζουν τόσο, ώστε να ανταποδίδουν το “βασανισμό” σε εμάς; Ελλειμμα παιδείας θα πείτε, αλλά χρειάζεται άραγε και σ’ αυτό παιδεία ή μήπως είναι πλεόνασμα “γαϊδουριάς”; (συγγνώμη, γαϊδούρια, αφού μόνο λεκτικό είναι το σχήμα)!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα