Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Μέσα στο 2015 Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά

Εντός του 2015 θα λειτουργήσει το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη στο Γαλατά Χανίων, που θα έχει multimedia υποδομές. Δηλαδή, πέραν από τα εκθέματα ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει οπτικοακουστικό υλικό με αναφορά φυσικά στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.
Όπως τονίσθηκε στην Τακτική συνέλευση του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων η φετινή χρονιά θα χαρακτηριστεί και από τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια που διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος με το Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
«Η πνευματική επένδυση που επιδιώκουμε να γίνει στον τόπο μας προχωράει με καλό ρυθμό. Στο μέλλον πρόκειται να γίνουν σημαντικά πράγματα όπως το μεγάλο μουσείο στο Γαλατά που βρίσκεται στη α΄φάση κατασκευής και σύντομα θα ξεκινήσει και η β΄φάση. Επίσης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα, το Δήμο Χανίων θα δούμε όλο το πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Αγοραστάκης.

Περισσότερα θα δημοσιευτούν σε ρεπορτάζ των “Χανιώτικων νέων” την Δευτέρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες