Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία στην Παλαιόχωρα

Άλλη μία εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στην αίθουσα του ΚΗΦΗ στην Παλαιόχωρα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καντάνου – Σελίνου «ενας πολύ μεγάλος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών προσήλθε για να δώσει αίμα, συγκεντρώθηκαν 66 φιάλες αίματος.
Η αιμοδοσία συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης», τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου και την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Σελίνου.
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν συμβάλλοντας έμπρακτα με τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα όπως είναι η προσφορά αίματος από την οποία εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές.
Επίσης ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Καντάνου, τον Ερυθρό Σταυρό, το ιατρικό προσωπικό και τους νοσηλευτές που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η αιμοδοσία.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι λήφθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και μετά το τέλος της αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους του ΚΗΦΗ»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα