Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Με το βλέμμα στις 25 Ιουνίου

Η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα προεκλογική περίοδο με το βλέμμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Γυρνώντας μία εβδομάδα πριν, στο αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι -τελικά- επικράτησε στην ιεράρχηση του εκλογικού σώματος η ανάγκη για πολιτική σταθερότητα και μία καλύτερη οικονομική προοπτική με συγκεκριμένους στόχους. Το οικονομικό, δηλαδή, διακύβευμα το οποίο πρέσβευε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας την ανάγκη συγκρότηση μιας σταθερής κυβέρνησης προσανατολισμένης στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων.
Είναι γεγονός ότι η χώρα μας ήρθε αντιμέτωπη με πολλές κρίσεις τα τελευταία χρόνια: Πανδημία, ύφεση, πληθωρισμός. Όμως, μέσα από μία συνετή οικονομική πολιτική δόθηκαν λύσεις στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων, διευκολύνθηκε η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, τονώθηκε η οικονομική δραστηριότητα και ενισχύθηκε η απασχόληση. Όλα τούτα που είχε ανάγκη η Ελλάδα, για να τραβήξει το δρόμο της ανάκαμψης.
Πλέον, ο πήχης των ευθυνών για την όποια κυβέρνηση προκύψει από τις ερχόμενες εκλογές, έχει ανέβει κατά πολύ. Για να συνεχίσει η χώρα μας να πορεύεται στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα