Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ματιές στον κόσμο…

Βόρεια Ζηλανδία: Νυχτερινός ουρανός με βόρειο σέλας

Το μαγευτικό βόρειο σέλας εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από τη Δανία όπως φαίνεται από το Hornbaek Strand στη Βόρεια Ζηλανδία.

Παρίσι: Εβδομάδα Μόδας


Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες από το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023/24. Στην εικόνα, γυναικεία ρούχα από τη Victoria/Tomas κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, η παρουσίαση των οποίων θα διαρκέσει έως τις 7 Μαρτίου.

Βαγδάτη: Τέσσερις δεκαετίες κατασκευάζει ούτι


Ο 54χρονος Ali al-Abdili εργάζεται σε ένα ούτι μέσα στο εργαστήριό του στην παλιά περιοχή της Βαγδάτης. Μάλιστα, βρίσκεται εδώ και 45 χρόνια στον χώρο και το έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του, ενώ κατασκευάζει το ούτι από φυσικό ξύλο για να το πουλήσει αργότερα σε Ιρακινούς και Άραβες καλλιτέχνες αλλά και φοιτητές μουσικής, για ποσά που κυμαίνονται από 500 έως 2.000 δολάρια.

Βαρκελώνη: Με τα μάτια της εικονικής πραγματικότητας


Επισκέπτες δοκιμάζουν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας στο Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη. Το MWC Barcelona, ​​η μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκδήλωση για το οικοσύστημα συνδεσιμότητας, ξεκίνησε προχθές κι ολοκληρώνεται αύριο.

Πράγα: Ένα διαφορετικό νηπιαγωγείο


Ένα γυμναστήριο, ένας κήπος, τάξεις και ένας παιδότοπος απλώνονται σε χρωματιστές δομές που διακτινίζονται από μια κεντρική άσπρη αρχιτεκτονική δομή στο Νηπιαγωγείο Větrník στη Říčany, μια πόλη στο διοικητικό διαμέρισμα Πράγα-Ανατολικό Διαμέρισμα. Το νηπιαγωγείο σχεδίασε το τσέχικο γραφείο Architektura κατά τρόπο που να θυμίζει την παιχνιδιάρικη διάθεση των παιδιών.

 

 

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα