Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Ματιές στον κόσμο

minoan lines

Γαλλία: Ποδηλάτες που συμμετέχουν στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας περνούν δίπλα από ένα χωράφι με ηλιοτρόπια κατά τη διάρκεια του 19ου ετάπ.

Παλαιστίνη: Παλαιστίνιοι διαδηλωτές αντιμέτωποι με τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης ενάντια στην έξωση περισσότερων από χιλίων Παλαιστινίων από το χωριό Yatta της Δυτικής Όχθης.

Ισπανία: Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε με drone δείχνει ένα κτίριο που περιβάλλεται από ένα καμένο δάσος στο χωριό San Cibrao, στη Γαλικία, της Ισπανίας. Η κατάσταση έχει βελτιωθεί στη Γαλικία, αλλά συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποτροπή περισσότερων πυρκαγιών.

Ολλανδία: Οι πρώτοι περιπατητές στη Via Gladiola κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τετραήμερων εκδηλώσεων στο Nijmegen της Ολλανδίας. Η πεζοπορία διήρκεσε μια μέρα λιγότερο από το συνηθισμένο λόγω της ζέστης.

Σερβία: Ένας άνδρας καλύπτει το κεφάλι του με μια πετσέτα στη λίμνη Ada Ciganlija στο Βελιγράδι, της Σερβίας. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Σερβίας εξέδωσε προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου τις επόμενες ημέρες

Σρι Λάνκα: Διαδηλωτής φωνάζει συνθήματα κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας αφότου στρατιώτες της Σρι Λάνκα έδιωξαν βίαια διαδηλωτές από τις εγκαταστάσεις της γραμματείας του Προέδρου, στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα. Το κοινοβούλιο της Σρι Λάνκα εξέλεξε τον Ranil Wickremesinghe ως νέο Πρόεδρο της Σρι Λάνκα στις 20 Ιουλίου, αφού δέχτηκε, την παραίτηση του προέδρου Gotabaya Rajapaksa που κατέφυγε στη Σιγκαπούρη μέσω των Μαλδίβων μετά από μήνες αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που τροφοδοτήθηκαν από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Συνεχείς είναι οι διαδηλώσεις τους τελευταίους τέσσερις μήνες, καθώς η Σρι Λάνκα αντιμετωπίζει τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών λόγω της έλλειψης συναλλαγματικών αποθεμάτων, με αποτέλεσμα σοβαρές ελλείψεις σε τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα και εισαγόμενα αγαθά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα