Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Μαθήματα ελεύθερου σχεδίου

Την ευκαιρία σε ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερες δεξιότητες, μεράκι και αγάπη για τη ζωγραφική, δίνουν για τρίτη χρονιά τα μαθήματα ελεύθερου σχεδίου, τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, με τη  συμμετοχή 60 ατόμων κάθε ηλικίας.
Tα μαθήματα παραδίδει ο αγιογράφος Νίκος Γιαννακάκις, ο οποίος μιλώντας στα “Χ.Ν.” τόνισε: «Θεωρώ ότι φέτος είναι η καλύτερη χρονιά, για τον λόγο ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν υψηλή αντίληψη πάνω στη ζωγραφική τέχνη». Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, χάρη στη Π.Ε. Χανίων, δίνεται η δυνατότητα εντελώς δωρεάν σε πολλούς ανθρώπους, να βρουν μια διέξοδο ώστε να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να ασχοληθούν δημιουργικά με την τέχνη της ζωγραφικής, την οποία αν θελήσουν μπορούν να εξασκήσουν και μετά το πέρας των μαθημάτων. Το ενδιαφέρον για τα μαθήματα είναι μεγάλο, αφού 350 άτομα κάθε ηλικίας και φύλλου έχουν λάβει γνώσεις ελεύθερου σχεδίου μέχρι στιγμής», κατέληξε ο κ. Γιαννακάκις.
Από την πλευρά της η προϊσταμένη του τμήματος Διά βίου Μάθησης Παιδείας και απασχόλησης της Π.Ε. Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη επεσήμανε ότι «στον ξεχωριστό δάσκαλο Νίκο Γιαννακάκι χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, που μας προσφέρει τόσα χρόνια στα Χανιά ανιδιοτελώς τις γνώσεις του, ενώ παράλληλα με περισσό κουράγιο και δύναμη εργάζεται για την ανάπτυξη του πολιτισμού και τη διατήρηση της ρίζας μας, όσον αφορά την τέχνη του».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2 Comments

 1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ?

 2. Καλημέρα σας!
  Μόλις ενημερώθηκα για τα μαθήματα Ελεύθερου Σχεδίου που γίνονται από εσάς. Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.
  1. Δέχεστε καινούργιες συμμετοχές;
  2. Με τι υλικό σχεδιάζετε; (μολύβι, κάρβουνο, κλπ)
  3. Διευκρίνηστε μου ημερες, ώρες και μέρος οπου γίνονται τα μαθηματα.

  Τελειώνοντας πείτε μου σας παρακαλώ εάν μπορώ να συμμετάσχω στην ομάδα σας.
  Η εμπειρία μου στο Ελεύθερο Σχέδιο είναι λίγων μηνών, όταν προετοιμαζομουν για τις κατατακτήριες στην Αρχιτεκτονική.

  Περμενω την απάντηση σας,
  Ευχαριστω πολύ
  Πηνελόπη Αθητακη

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα