Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Ματαίωση εκδήλωσεων “Κίσσαμος- Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης”

Παρά τη μεγάλη ανταπόκριση από βιοτέχνες, παραγωγούς και ιδιώτες για συμμετοχή στο «ΚΙΣΣΑΜΟΣ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ» που θα λάμβανε χώρα στην παραλία του Γηπέδου στις 17-21 Αυγούστου 2021, υπό το βάρος της επικαιρότητας και αξιολογώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα στην περιοχή, ο δήμος Κισσάμου γνωστοποιεί τη ματαίωση των προγραμματισμένων για φέτος εκδηλώσεων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Τις τελευταίες ημέρες, καταγράφεται μία αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στο σύνολο της χώρας καθώς και αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Η διεξαγωγή εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους, στους οποίους η προσέλευση του κόσμου είναι μαζική και χωρίς τη δυνατότητα οποιουδήποτε περιορισμού, δεν είναι εφικτό να ελεγχθεί με τρόπο που να εγγυάται συνθήκες ασφάλειας όσον αφορά στη διασπορά του κορωνοϊού για τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.
Ταυτόχρονα απευθύνουμε έκκληση και στους υπόλοιπους φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας ή ιδιώτες να μην προγραμματίζουν εκδηλώσεις που είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Επίσης, δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους η κοινωνική, οικονομική και οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν οι ολέθριες πυρκαγιές που έπληξαν την Εύβοια, την Αττική και την Πελοπόννησο. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και περνούν δύσκολες στιγμές και η ακύρωση εκδηλώσεων είναι ένας ελάχιστος τρόπος έκφρασης της αλληλεγγύης και της συμπαράστασής μας.
Ευχαριστούμε όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν και μένουμε αισιόδοξοι ότι μόλις ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία θα είμαστε και πάλι κοντά!»

Παρασκευάς Περάκης και Ελένη Φουντουλάκη σχολιάζουν την επικαιρότητα και μπαίνουν… onLine με το στέλεχος στο τμήμα Δασών του WWF Ελλάς και εθελοντή δασοπυροσβέστη, Ηλία Τζηρίτη

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα