Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Μαρινάκης: Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση

«Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στις γυναίκες και άνδρες της Πυροσβεστικής, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, στους εθελοντές αλλά και στα μέλη των πυροσβεστικών σωμάτων που μας συνδράμουν μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας για την αυταπάρνησή τους που ξεπερνά τα όρια του καθήκοντος», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την εισήγησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Την πολύτιμη συνδρομή τους στις κατασβέσεις, στους απεγκλωβισμούς και τον αγώνα που δίνουν απέναντι στις φλόγες. Όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονται σε αρκετά σημεία της χώρας», πρόσθεσε.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι κυρίαρχες προτεραιότητες αποτελούν τόσο η προστασία της περιουσίας των πολιτών όσο και του φυσικού περιβάλλοντος.

«Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να βρίσκεται και βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και να προσαρμόζει τους τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων με αναβαθμισμένα μέσα και πρακτικές», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα