Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Μαχητική αντιπολίτευση» από την “Πλεύση Ελευθερίας”

Για «μαχητική αντιπολίτευση» από την “Πλεύση Ελευθερίας” κάνει λόγο ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της “Πλεύσης Ελευθερίας” στον νομό Ιωαννίνων, δικηγόρος Ρεθύμνου, Θεόδωρος Τσούλας (φωτ).
Παράλληλα, ο κ. Τσούλας ο οποίος παρακολούθησε την εξέλιξη των αποτελεσμάτων σε όλη τη χώρα αλλά και στην Κρήτη εξέφρασε ικανοποίηση για την αύξηση των ποσοστών της “Πλεύσης”.
Μιλώντας στα “Χ.ν. ο κ. Τσούλας ανέφερε: «Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ψηφοφόρους της Πλέυσης Ελευθερίας. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι η ψήφος στην Πλεύση Ελευθερίας είναι μία δύσκολη ψήφος και έγινε ακόμα πιο δύσκολη μέσα στον πόλεμο λάσπης που δεχτήκαμε το τελευταίο διάστημα από όλες τις πλευρές. Εν τούτοις, οι ψηφοφόροι μας, κατάφεραν αυτή τη λάσπη να τη χρησιμοποιήσουν και να κτίσουν ένα δρόμο ο οποίος οδήγησε την “Πλεύση” στη Βουλή. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μένει να κάνουμε πράξη τη μαχητική αντιπολίτευση που υποσχεθήκαμε, η οποία θα γίνει εν μέσω ακροδεξιών και ναζιστικών κομμάτων. Θα πρέπει να καταφέρουμε να εξηγήσουμε στον κόσμο ότι ο πατριωτισμός είναι κάτι διαφορετικό από τον εθνικισμό και ότι η βία η οποία είναι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία και τη βλέπαμε το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να είναι λύση αλλά ούτε αντίδραση. Αυτό το οποίο μπορεί να αποτελέσει λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πολίτης και η κοινωνία, είναι η παιδεία και η δημοκρατία».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα