Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Λογικό και λογική

Λογικό είναι να ταλαίπωρουμέθα οι πολίτες όταν γίνονται δημόσια έργα και έργα υποδομής.
Η Λογική όμως λέει, ότι σε μια πόλη που ζει από τον τουρισμό, τέτοιου είδους έργα γίνονται τους χειμωνιάτικους μήνες που δεν ενοχλούν και δεν ενοχλούνται. Όταν αυτά τα έργα ξεκινούν τον Απρίλιο και δεν τελειώνουν ούτε μέσα σε όλο το καλοκαίρι, κάτι συμβαίνει. Δεν μπορεί να είναι ο γιαλός στραβός, στραβά αρμενίζουμε.
Για να μην χάσουμε λοιπόν και το λίγο μυαλό που μας απέμεινε, η Λογική είναι πάνω από το λογικό, που μπορεί αυτό το τελευταίο να συνοδεύεται ή να υποστηρίζεται από σκοπιμότητες και επιχειρήματα που έρχονται σε αντίθεση με την λογική.
Αγαπητοί Άρχοντες
Πρέπει η Λογική να βρει την αξία της. Αν το επιτύχουμε και μόνο με τη λογική μπορούν να διορθωθούν πολλά.
Επίσης συγχαρητήρια που ασφαλτοστρώθηκε η οδός Σκαλίδη μέσα σε λιγότερο από μια νύχτα. Το έχω δει βέβαια να συμβαίνει και σε άλλες τουριστικές περιοχές αλλά εκτός τουριστικής περιόδου, τους χειμωνιάτικους μήνες, πάλι μέσα σε μια νύχτα και χωρίς συγχαρητήρια, απλά πληρώθηκε για τις εργασίες του ο εργολάβος, αυτή ήταν η ανταμοιβή του. Κρίμα, αν το έκανε στα Χανιά θα έπαιρνε και συγχαρητήρια. Εύχομαι επίσης σύντομα και καλή επιτυχία στα μερεμέτια που μείνανε στην οδό. Αν γίνουν και αυτά σε μια νύχτα, χωρίς να χρειαστεί να ξανακλείσουν τα καταστήματα, τότε αυτό θα είναι άθλος και θα χρήζει συγχαρητηρίων επειδή οι αρμόδιοι έκαναν απλά σωστά την δουλειά τους!
Συγχαρητήρια και στον Καπετάνιο που έφτασε το πλοίο στον προορισμό του! Συγχαρητήρια και στον δάσκαλο που μαθαίνει σωστά γράμματα στα παιδιά μας! Συγχαρητήρια και στον εισπράκτορα που κόβει σωστά τα εισιτήρια στα λεωφορεία! Και συγχαρητήρια σε όποιον δεν τεμπέλιασε, δεν άργησε, δεν έκλεψε, δούλεψε σωστά.
Φαίνεται ότι δεν ακούγονται τόσα πολλά συγχαρητήρια τελευταία, ή γιατί κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή γιατί την κάνουν σωστά αλλά δεν χρειάζονται συγχαρητήρια για το αυτονόητο.
Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία. Αυτό που έγινε ήταν παράλογο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα