Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Λαμπάδες του Ορίζοντα σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Εν όψει των εορτών του Πάσχα, οι εθελόντριες του Ορίζοντα είχαν κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία για να λειτουργήσει και φέτος το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου μας. Τα έσοδα του οποίου διατίθενται αποκλειστικά σε οικογένειες παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο, ώστε να καλυφθούν έξοδα για τις χημειοθεραπείες/ακτινοθεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις, ειδικές εξετάσεις ή μεταμοσχεύσεις. Λόγω της πανδημίας φυσικά και δεν είναι εφικτό να λειτουργήσει το Παζάρι Αγάπης του “Ορίζοντα”, όπως γίνεται γνωστό σε ανακοίνωση του. Ωστόσο όπως επισημαίνεται:

«οι ανάγκες των ασθενών μας εξακολουθούν να υπάρχουν κι επειδή η χανιώτικη κοινωνία έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι δίπλα στον “Ορίζοντα”, φαρμακεία, φούρνοι, σούπερ και μίνι μάρκετ, είχαν την όμορφη πρωτοβουλία να γίνουν σημεία διάθεσης των πασχαλινών μας λαμπάδων, που με τόση αγάπη ετοίμασαν οι εθελόντριές μας. Έτσι, με μία συμβολική δωρεά μπορούμε και φέτος να στηρίξουμε όλοι το έργο του “Ορίζοντα” ώστε να μπορεί να συνεχίσει να βοηθάει τους συνανθρώπους μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας αυτή, με την προβολή από το μέσο σας και να γίνετε σύμμαχοί μας στον αγώνα ζωής που δίνουν οι άνθρωποι αυτοί.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που είστε πάντα δίπλα μας».

“Χαρίζοντας στους αγαπημένους σας πασχαλινές λαμπάδες του “Ορίζοντα”, στηρίζετε τις οικογένειες παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο.
Θα είμαστε και φέτος δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα για ζωή!”

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα