Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Λαϊκή αγορά και στα Κουνουπιδιανά κάθε Σάββατο

Την λειτουργία δεύτερης υπαίθριας λαϊκής αγοράς στην οδό Ακρωτηρίου της δημοτικής ενότητας Ακρωτηρίου το Σάββατο από τις 7.30 το πρωί έως και τις 15.30 που θα δραστηριοποιείται παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά της οδού Μίνωος της δημοτικής ενότητας Χανίων, αποφάσισε η δημοτική Αρχή.

 

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη η λειτουργία της παράλληλης λαϊκής το Σάββατο κρίθηκε αναγκαία για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης του Covid-19 και για εξασφαλιστεί η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγών και όλων των εμπόρων που δικαιούνται να συμμετέχουν σε λαϊκές αγορές.

Τάρανδοι στο Ροβανιέμι και φουρόγατοι στον λόφο Καστέλι. Επισκόπηση της τοπικής – και όχι μόνον – επικαιρότητας από τον Π. Περάκη και τον Γ. Ουντράκη στο 22ο podcast “Στα Πρόθυρα”

 

Παράλληλα, με την ίδια απόφαση η λειτουργία της λαϊκής για τις ημέρες Τρίτη ,Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο θα γίνεται με την συμμετοχή σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) ανά κατηγορία πωλητών, παραγωγών και επαγγελματιών ,ενώ την Δευτέρα η λειτουργία της λαϊκής θα γίνεται με την συμμετοχή του συνόλου (100%) των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών).

Για όλες τις μέρες λειτουργίας της λαϊκής αγοράς η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων ορίζεται στα τρία μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα, με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους (πωλητές, καταναλωτές, κοινό).

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα