Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΛΑ.ΣΥ. Πλατανιά: Εικόνες εγκατάλειψης σε χωριά του Δήμου μας

Για εικόνες αδιαφορίας και εγκατάλειψης σε χωριά του δήμου Πλατανιά κάνει λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά, δημοσιεύοντας σχετικές εικόνες από την πρόσφατη επίσκεψη στην Τοπική Κοινότητα Βουβών της ΔΕ Κολυμπαρίου, τονίζοντας πως «οι κάτοικοι των χωριών μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να νιώθουν “πολίτες δεύτερης κατηγορίας”», αφήνοντας αιχμές για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει «οι διαρκείς επισκέψεις των δημοτικών συμβούλων της “Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά” σε χωριά της ενδοχώρας και οι επαφές – συζητήσεις τους με κατοίκους αποκαλύπτουν διαρκώς τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, που αντιμετωπίζουν. Αυτό είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά” Δημήτρης Ανθούσης και ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Μαριανάκης και κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Τοπική Κοινότητα Βουβών της Δημοτικής Ενότητας Κολυμπαρίου. Για άλλη μια φορά “στο ίδιο έργο θεατές”. Χρήσιμη και αναγκαία η συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν αρκετά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα, όπως “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες».

Η θέση της “Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά” είναι ξεκάθαρη σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση: «Οι κάτοικοι των χωριών μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να νιώθουν “πολίτες δεύτερης κατηγορίας”, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με αδιαφορία, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα έως ότου η Δημοτική Αρχή αποφασίσει (αν το αποφασίσει…) να ασχοληθεί με τα δικά τους προβλήματα.

Επικοινωνία τακτική απαιτείται, αποφασιστικότητα και πράξεις, χωρίς χρονοτριβές, χωρίς “ναι μεν, αλλά…”».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Καλή χρονιά και καλή δύναμη ,αγαπητοί σύντροφοι και συναγωνιστές.Ίσως κάποιοι να με γνωρίζετε.Εγώ πάντως γνωρίζω αρκετά την περιοχή σας και άξιους ανθρώπους.Μόνο εσείς μπορείτε με συνειδητή συλλογική δράση σας να σώσετε την περιοχή σας με τις άπειρες φυσικές αξίες και δυνατότητες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα