Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Μακρύ Τοίχο

Την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 90, στον Μακρύ Τοίχο, στο πλαίσιο εργασιών υλοποίησης του έργου συντήρησης επαρχιακού δικτύου της Περιφερείας Κρήτης στα δυτικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 90, με απαγόρευση της κυκλοφορίας στο τμήμα της, από τη διασταύρωση της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη διασταύρωση της με τις οδούς Δασκαλογιάννη & Δελφών του Δήμου Χανίων (οικισμός Μακρύς Τοίχος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, οι οποίες θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 20/03/2023 έως την 18:00 ώρα της 31/03/2023.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 90 (Χανιά – Κίσσαμος) θα διεξάγεται/εκτρέπεται ως εξής:

  • Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Γαλατά θα εκτρέπονται μέσω της οδού Δελφών, της Βόρειας παράλληλης οδού του ΒΟΑΚ και της οδού Βενιζέλου.
  • Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα – Πλατανιά θα εκτρέπονται μέσω της οδού Καζαντζάκη και του ΒΟΑΚ.
  • Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Χανιά θα εκτρέπονται μέσω της οδού Βενιζέλου του Βορείου παράλληλου του ΒΟΑΚ και της οδού Καζαντζάκη.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα