Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κίσσαμο

Όπως ανακοινώθηκε από την Π.Ε. Χανίων «στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Επείγουσα Αποκατάσταση Ζημιών Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Χανίων από τις φυσικές καταστροφές Φεβρουαρίου 2019 «ΥΠΟΕΡΓΟ 41: Επείγουσες Εργασίες Αντιμετώπισης Κατολισθήσεων και Αποκατάσταση Οδοστρωμάτων Και Τεχνικών Στην Επαρχιακή Οδό 2 και τους Συνδεόμενους Δρόμους», το οποίο υλοποιείται από την Υπηρεσία μας, γίνονται εργασίες επί της επαρχιακής οδού Ν2 Καστέλλι – Λουσακιές – Πλάτανος»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «οι εργασίες προβλέπεται να αρχίσουν την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2023 και αφορούν στην κατασκευή ξυλοτύπου, την τοποθέτηση του οπλισμού και τη σκυροδέτηση νέου φορέα καθώς και την προσαρμογή της οδού οριζοντιογραφικά και υψομετρικά, σε τμήμα της οδού σε θέση μεταξύ των οικισμών Λουσακιές και Ζαχαριανά όπου διαπιστώθηκε πρόβλημα στο φορέα υφιστάμενης γέφυρας.

Επειδή προκύπτει θέμα οδικής ασφάλειας, θα γίνει προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην εν λόγω επαρχιακή οδό πλησίον του σημείου που θα εκτελούνται οι εργασίες, μέχρι αυτές να ολοκληρωθούν. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων οδών οι οποίες θα υποδεικνύονται με κατάλληλη σήμανση που θα τοποθετηθεί σύμφωνα με την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχει εκπονηθεί»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα