Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δρακώνα

Τη λήψη έκτακτων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την ερχόμενη βδομάδα λόγω καθιζήσεων του οδοστρώματος πλησίον του οικισμού Δρακώνα, της επαρχιακής οδού 10 «Κολυμβάρι – Πανέθυμος», γνωστοποίησε ο δήμος.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση «μετά από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις της χειμερινής περιόδου επιδεινώθηκε η κατάσταση των ζημιών του οδικού δικτύου που είχαν δημιουργηθεί με τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου 2019 στην Επαρχιακή Οδό 10 «Κολυμβάρι – Πανέθυμος». Συγκεκριμένα περί την Χ.Θ. 6+300 πλησίον του οικισμού Δρακώνα, η καθίζηση του οδοστρώματος έχει διευρυνθεί με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Ως εκ τούτου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, θα γίνει προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα πλησίον του οικισμού Δρακώνα της επαρχιακής οδού 10 «Κολυμβάρι – Πανέθυμος», σε στένωση λωρίδας με εναλλάξ κυκλοφορία των δυο κατευθύνσεων, και με κατάλληλη σήμανση, από τη Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 έως και Σάββατο 24 Ιουνίου 2023».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα