Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων “Belvedere summer run”

Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων κατά την τέλεση αγώνων δρόμου “BELVEDERE SUMMER RUN” που θα διεξαχθούν το Σάββατο 19/08/2023 στη Δημοτική Ενότητα Πισκοπιανού, Κουτουλουφάρι και Άνω Χερσονήσου του Δήμου Χερσονήσου ανακοινώθηκε με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «το Σάββατο 19/08/2023 κατά τις ώρες 19:30 έως 21:30, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, σε όλο το μήκος όπισθεν του ξενοδοχείου BELVEDERE προς οδό Σεφέρη – Ξανθουδίδου – δ.ε. Κουτουλουφάρι – οδός Ευρώπης – δ.ε. Πισκοπιανό- Άνω Χερσόνησος έως τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα