Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα “Χρώμα Run”

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος θα ισχύσουν το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαϊου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «ΧΡΩΜΑ RUN», με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή του τ.δ. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – οδός Μάχης Κρήτης – Ελ. Βενιζέλου έως τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Σάββα Πέππα (έως τον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στην πλ. Δασκαλογιάννη) – Πατριάρχου Γρηγορίου – Ελ. Βενιζέλου–Μάχης Κρήτης και τερματισμός στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου κατά τις ώρες 16:00 έως 19:30, το Σάββατο 06/05/2023.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα