Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες αποκατάστασης σε Κάντανο – Σέλινο

Την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Πέμπτη και για 9 μέρες στο πλαίσιο αντιμετώπισης των καθιζήσεων και αποκατάστασης ζημιών της επαρχιακής οδού 22 (Στροβλές – Βουτάς – Παλαιόχωρα), στην περιοχή Καματερά του Δήμου Καντάνου -Σελίνου, γνωστοποίησε ο δήμος, αναφέροντας πως έχουν εγκριθεί με την αριθμό 10/2022 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης της επαρχιακής οδού, θα διακοπεί η κυκλοφορία από το συγκεκριμένο σημείο (νότια του οικισμού Καματερά) και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με παράκαμψη από το δημοτικό δίκτυο με κατάλληλη σήμανση. Ειδικότερα οι οδηγοί που κινούνται από Στροβλές προς Παλαιόχωρα μέσω Βουτά θα οδηγηθούν με κατάλληλη σήμανση σε δημοτική οδό, από την διασταύρωση προς Σαρακήνα ως το Κοντοκυνήγι, όπου συναντά την επαρχιακή οδό Παλαιόχωρα – Βουτάς και από εκεί θα κινηθούν ανάλογα προς Παλαιόχωρα ή προς Βουτά (και 5η ΜΣΕΠ). Την ίδια παράκαμψη από την δημοτική οδό Κοντοκυνήγι – Σαρακήνα, θα ακολουθήσουν οι οδηγοί που κινούνται αντίστροφα, από Παλαιόχωρα προς Στροβλές (μέσω Βουτά).

Οι διερχόμενοι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθούν τις πληροφοριακές πινακίδες που θα τοποθετηθούν στις διασταυρώσεις και στα σημεία παράκαμψης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από αύριο 20-07-2023 έως 28-10-2023, εκτός εάν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα