Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα επί της Εθνικής Οδού Χανιά – Αεροδρόμιο

» Σε ισχύ από σήμερα μέχρι τις 12 Απριλίου

Η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Εθνικής Οδού 94 (Χανιά – Αεροδρόμιο) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Υπογειοποίηση δικτύου μέσης τάσης για λόγους καλύτερης εκμετάλλευσης, στην περιοχή Ακρωτηρίου επί της Εθνικής Οδού Αεροδρομίου – Σούδας” της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ανακοινώθηκε με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Ε.Ο. από τη διασταύρωση της με την οδό Πλάτης έως τα δυτικά όρια οικισμού Αρωνίου, με εκ περιτροπής διέλευση των οχημάτων ανά ρεύμα κυκλοφορίας στο τμήμα των καθορισμένων εργασιών, με χρήση φωτεινού σηματοδότη, ισχύουσες από τη Δευτέρα 29/01/2024 έως και την Παρασκευή 12/04/2024.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα