Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

Κτηνώδης ναρκισσισμός

Γλυκά νερά πικρός καφές. Καθώς πίνω τον καφέ μου πρωί – πρωί (πικρό τον πίνω) βουίζει στ΄ αυτιά μου η απάνθρωπη είδηση. Συζυγοκτονία στα Γλυκά νερά Αττικής.
Ο καφές μου γίνεται δηλητήριο καθώς σκέφτομαι συμπεραίνω και διαπιστώνω.

Η εξήγηση είναι μία: Ο νάρκισσος που κρύβουν μέσα τους μετατρέπεται σε κτήνος. Τι; δεν με θέλεις άλλο; Τι; μ΄ εγκαταλείπεις; Εμένα που σου τάδωσα όλα; Τώρα θα δεις. Ο ναρκισσισμός τους εμπεριέχει όλα τα μικρά και απάνθρωπα. Φθήνια, ρηχότητα, υποκρισία, ευτέλεια, κόμπλεξ, ζήλια και άλλα. Ένα κακό που απλώνεται σαν τη μούχλα.

Το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη; Ο συνήγορος υπεράσπισης θα ισχυριστεί ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής. Οπότε θα μειωθεί η ποινή, το λέει και ο νόμος. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το εν βρασμώ δικαιολογείται, θα προσκομίσει κι ένα χαρτί από ψυχίατρο ότι ο εντολέας του έχει ψυχολογικά προβλήματα, θα μειωθεί κι άλλο η ποινή του. τα ισόβια θα γίνουν 16 χρόνια, θα αποφυλακιστεί και θα ξανά σκοτώσει. Το ίδιο τροπάριο κάθε φορά.

Όχι κύριοι! Να τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών. Επειδή δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να διαχειριστούν το θυμό τους. Γιατί δεν μπόρεσαν να τιθασεύσουν τον κτηνώδη ναρκισσισμό τους. Με την επιείκεια το κακό διαιωνίζεται και απλώνεται σαν τη μούχλα και μας πνίγει η δυσοσμία.

Για να ψαχτούμε όλοι εμείς οι αθώοι παρατηρητές. Μήπως κρύβουμε μέσα μας ένα νάρκισσο; Μήπως σε περίπτωση απόρριψης επιτρέψουμε στο κτήνος να βγει από μέσα μας; και γίνει το ανεπανόρθωτο και μετά θα το βαφτίσουμε βρασμό ψυχής;

Αν κάποιος για τους δικούς του λόγους σας απορρίψει ή εγκαταλείψει να του πείτε να πας στο καλό κι εγώ στο καλύτερο. Παίρνω όρκο ότι λειτουργεί καλύτερα.

Αλλά… βλέπεις το κακό πουλάει. Ενώ το καλό είναι λίγο γλυκανάλατο κα χλιαρό και χωρίς ίχνος αδρεναλίνης.

Έχω ένα βρασμό! Που να τον διοχετεύσω; Μην αγγίξει μύγα το σπαθί μου, θα πάρω κεφάλια.

Άντε μη σας ραντίσω με βιτριόλι, έχω ακουαφόρτε για την τουαλέτα, έχω καυστική ποτάσα. Στο βρασμό μου ότι βρω μπροστά μου θα χρησιμοποιήσω και η ασφυξία έχει άμεσα αποτελέσματα.
Ύπαγε οπίσω μου σατανά.
Θεός φυλάξει.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα