Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Κρούσμα κορωνοϊού στο τμήμα Πρασίνου του δήμου Χανίων

Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο του τμήμα Πρασίνου του δήμου Χανίων εντοπίστηκε σήμερα το πρωί. Πρόκειται για εργαζόμενο που εκτελεί κοινωνική εργασία στο δήμο Χανίων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Χανίων, 27 εργαζόμενοι υποβλήθηκαν σε rapid tests και ήταν αρνητικά.

Η ανακοίνωση του δήμου Χανίων

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι, «εργαζόμενος του τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, βρέθηκε θετικός στη νόσο COVID-19.
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος εργαζόταν με το καθεστώς της Κοινωνικής Εργασίας στην υπηρεσία του Δήμου και εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ως στενή επαφή με κρούσμα από τον οικογενειακό του περίγυρο.
Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων κορωνοϊού που διαπιστώνονται στις υπηρεσίες μας, το σύνολο των εργαζομένων του τμήματος υπεβλήθη σε διαγνωστικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης (rapid-test), με τα αποτελέσματα και στα 27 δείγματα που πάρθηκαν, να βγαίνουν αρνητικά.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη απολύμανση σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιείται το προσωπικό του συγκεκριμένου τμήματος».

 

1 Comment

  1. Ένα θέλω να ρωτήσω: τηρούνται τα μέτρα σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες του Δήμου; Το ρωτάω, επειδή έχω δει υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου (φορτηγά) να κυκλοφορούν με τρεις ανθρώπους στριμωγμένους στο κουβούκλιο χωρίς μάσκα. Δεν ελέγχει κανένας;

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες