Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Κραυγή απόγνωσης για τη Μονάδα Νεογνών

Κραυγή απόγνωσης υψώνουν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ σχετικά με τη ”διάλυση του Νοσοκομείου Χανίων”.
Συγκεκριμένα σε σχετικό δελτίο τύπου η Ένωση Συνταξιούχων Ν. Χανίων αναφέρει ότι «συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων του Νοσοκομείου και συμμετείχε στην κινητοποίηση και στην παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στη 1 Ιουλίου σχετικά με την ”διάλυση του Νοσοκομείου”, την υποβάθμιση της Υγείας και την ταλαιπωρία των Χανιωτών που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν».

Επιπλέον, τονίζουν ότι είναι «τραγική η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ύστερα από τις ελλείψεις γιατρών, προσωπικού, την υπολειτουργία των μονάδων και κυρίως με το τόσο σοβαρό θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, η οποία υπολειτουργεί και αναγκάζονται να διακομίζονται τα νεογνά στο Ηράκλειο και να υφίστανται όλη αυτή την ταλαιπωρία». Παράλληλα, προσθέτουν σχετικά με τους απόμαχους της δουλειάς ότι «είναι πάντα κοντά στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και ενώνουν κι αυτοί, τη φωνή τους μ’αυτούς και υψώνουν κραυγή διαμαρτυρίας και απόγνωσης».
Μέσα από το δελτίο τύπου ζητούν, «να γίνουν άμεσα προσλήψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο, να λειτουργήσει η μονάδα νεογνών και δημόσια-δωρεάν Υγεία για όλους».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα