Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο Πλατανιά

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Διοίκησης, του Δ.Σ. και των εργαζομένων του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο Πλατανιά, στο Γεράνι, σε μια λιτή τελετή όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαλανδράκη, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης κ. Γεωργίου Λυμπινάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων και Προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων, των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, δημοτικών συμβούλων, και των υπαλλήλων του Δήμου Πλατανιά.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, σχετικά με τις δράσεις και τα έργα που υλοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν, ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και τους συνεργάτες του και τους δημοτικούς συμβούλους για τη συνεισφορά τους και τους ευχήθηκε να έχουν μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ. Γεωργίου Λυμπινάκης οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Μανώλης Ντουντουλάκης και Δημήτρης Ανθούσης».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι… τυχεροί της υπόθεσης που πέτυχαν τα δυο φλουριά ήταν δύο υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι έλαβαν ένα προσωπικό δώρο από το Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και έξι μέρες άδεια αντίστοιχα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα